четвер, 9 грудня 2021 р.

Різдвяно-новорічні приготування у бібліотеці

 

    Сніжинки – дивовижні створення зими. Коли вони повільно падають, хочеться зловити їх і уважно розглянути. Вони такі красиві і абсолютно різні!

Цими днями в бібліотеці-філії для дітей для користувачів організували майстер-клас з виготовлення зимових прикрас – сніжинок, сніговичків, різдвяних зірочок, свічок та іншої святкової атрибутики.

Бібліотекарі були вражені кількістю діточок, які відгукнулися на оголошення – у бібліотеці того дня зібралось до тридцяти діток різного віку, які виявили бажання прикрасити бібліотеку власноруч виготовленими святковими прикрасами!

Перш ніж приступити до творчості, дітки дізналися, чому скрипить сніг під ногами, чому він білий, як народжуються сніжинки, чому вони завжди різні і звісно які книги в бібліотеці є про цю пору року.

Вирізання сніжинок та новорічних кульок супроводжувалось відгадуванням загадок про зиму. Також, згадували давні українські прикмети і приказки про цю пору року.

Отак корисно і цікаво провели час всі разом в стінах нашої бібліотеки, отримали масу емоцій та налаштувались на святковий передноворічний настрій. А наприкінці зустрічі, як завжди, їх чекав „солодкий” стіл з цукерками і смаколиками.

Та хоч сніжинок за вікном поки що немає, ми точно знаємо, що енергетика, яку ми відіслали до небес, скоро повернеться до нас пухнастим дивом.


 



Немає коментарів:

Дописати коментар