неділю, 12 січня 2020 р.











Підсумок роботи гуртка «Цікава майстерня»
креатив – компанія за 2019 рік
      В січні місяці було проведено перше засідання гуртка,на якому було розглянуто організаційні питання, прийняття нових членів гуртка,правила техніки безпеки та ознайомлення з статутом.
      Напередодні 8 березня спільно  з учасниками клубу за інтересами «Трембіта» проведено друге засідання,на якому учасники своїми силами намалювали  «Малюнок мишкою для мами» ( арт - проба). Перш за все бібліотекар ознайомила,  як правильно користуватися мишкою,як навчитися правильно шукати в Інтернеті  малюнки,вірші  по темі.

    В квітні місяці також спільно було проведено майстер клас «Великодні традиції Закарпаття». Де учасники були ознайомлені з Великодніми традиціями на Закарпатті:це великодній кошик, рушники,  також дізналися багато інформації про історію  виникнення писанок тощо. В кінці вступної частини діти з задоволенням малювали на свій смак різні малюнки. Кращі малюнки були виставлені на стенд.

   В квітні проведено арт - година «Віночок – символ України». На якій учасникам було коротко розказано про історію віночків.
  В грудні спільно з учасниками клубу за інтересами «Трембіта» до Св. Миколая проведено майстер – клас «Сніжинка – пуховинка ». Де учасники з задоволенням вирізали різні сніжинки.
     Підведення підсумків роботи. На підсумках ми разом обговорили,що було проведено протягом року , а також послухала їхні побажання в наступному році.

Бібліотекар читального залу           М.Леспух

Немає коментарів:

Дописати коментар