четвер, 4 липня 2024 р.

Презентація книжок Дмитра та Світлани Тодер у нашій бібліотеці

         

    Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася неймовірна подія – зустріч з письменниками-казкарями Дмитром та Світланою Тодер, які завітали до нас, щоб презентували свої книги. Подія зібрала десятки дітлахів та їх батьків створюючи теплу та дружню атмосферу.

         Дмитро родом з Рахівщини, а зараз, разом зі своєю дружиною проживають в Ужгороді та пишуть казки. Подружжя приїхали до Рахова, щоб познайомити юних рахівчан зі своєю творчістю, вони презентували діткам та їх батькам дві книги із серії „Чароцвіт”, а також „Казкові вечорниці”, „Бешкетні зимовинки”, „Весняна метушня” і „Дива зимових листів”.

Книги подружжя Тодер – справжній скарб для любителів книг і казок! Яскраві ілюстрації, казкові лабіринти та захоплюючі розповіді сучасних українських письменників, сповнені любов’ю і турботою про природу та живих істот дарують читачам позитивні емоції. На сторінках, діток чекають захопливі пригоди героїв, які розкажуть про дружбу, мрії і справедливість.

    Зустріч розпочалася з вітального слова завідувачки бібліотеки, яка наголосила на важливості читання та розвитку уяви у дітей.

Письменники розповіли гостям про себе, свою творчість і книги, процес їх створення та джерела натхнення, зачитали кілька казок зі своїх збірок, загадали загадки, провели з дітлахами руханку і відповідали на питання, які присутні задавали. Було захоплююче почути, як звичайні речі з повсякденного життя можуть перетворитися на неймовірні казкові пригоди.

Один з найцікавіших моментів зустрічі – живе читання уривків з книг. Діти слухали з відкритими ротами, захоплені кожним словом та яскравими образами.

Ця зустріч залишила незабутні враження у серцях дітей та їх батьків. Вона не лише сприяла розвитку любові до читання, але й показала, що казки можуть бути не лише на сторінках книг, але й у нашому житті.

    Висловлюємо щиру вдячність письменникам-казкарям за їхню працю та бажання ділитися своєю творчістю з молодим поколінням.

В кінці заходу подружжя подарувало нам чотири крутезні книги свого авторства і підписали їх для наших користувачів.

    Чекаємо на нові зустрічі у нашій бібліотеці!

 












Немає коментарів:

Дописати коментар