пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Свято Валентина у бібліотеці

     

    Найромантичніше свято року – День святого Валентина. Його в нас відзначають не так давно, але він став вже популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

         Саме в цей день у бібліотеці зібралися діти, щоб привітати один одного, подарувати валентинку і сфотографуватися на згадку біля облаштованої у бібліотеці фотозони.

Завідувачка бібліотеки розповіла про особливі прикмети в цей день, а бібліотекар ознайомила дітей з історією виникнення цього свята і ознайомила з романтичною літературою з фондів нашої книгозбірні.

         З дітьми провели майстерку – з маленьких червоних троянд змайстрували велике серце, яке підвісили на підготовленій напередодні святковій фотозоні.

         В кінці учасники взяли участь у відео-вікторині до дня святого Валентина. За кожну правильну відповідь учасник отримував сердечко, а переможцем стала дівчинка, яка зібрала більше сердечок) Вона й отримала головний приз!

    І яке ж свято Валентина без солодощів)

  Цього дня в дитячій бібліотеці всі залюбки фотографувалися, позували і посміхалися. Адже в наш час, так важливо шукати маленькі радощі в кожному дню.  


















Немає коментарів:

Дописати коментар