середу, 3 січня 2024 р.

Рік пригод, перемог та подорожей


2023 рік для нашої бібліотеки видався насиченим, наповненим подіями, перемогами та успішними історіями.

Неможливо зараз розповісти про ВСЕ), тому згадаємо тільки Всеукраїнські заходи: в деяких ми перемогли, в деяких отримали дипломи лауреатів, а в деяких просто взяли участь.

Отож: Книжковий ланцюг єдності за ініціативи Української бібліотечної асоціації; Національний читацький марафон „Діти України читають”; Квест „Відкрий бібліотеку друзям” (за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей); Всеукраїнський Тиждень дитячого читання; Всеукраїнський конкурс „Людина. Доля. Епоха”; Всеукраїнський конкурс „Лідер читання - 2023”; Конкурс на краще декламування поезії Т.Г.Шевченка „Шевченко, я і друзі” (за ініціативи Центральної бібліотеки ім. Т.Шевченка м. Київ); Відео-конкурс „Конституція для всіх: і великих і малих!” (за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей); Драйв-челендж до Всеукраїнського дня бібліотек #З_книгою_зможемо_все  (за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей); День подяки ЗСУ „Повертайся живим!” (за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей).

З вдячністю згадуючи минулий рік, ми зробили невеликий відео-колаж. Пропонуємо і вам переглянути радісні миті із життя нашої бібліотеки та наших користувачів.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати, планувати і втілювати задумане на благо дітей України.

Немає коментарів:

Дописати коментар