вівторок, 21 лютого 2023 р.

Героїчних сердець височінь

 

    Протягом дня, 19 лютого, напередодні Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, користувачі дитячої бібліотеки мали змогу згадати події в Україні 2013-2014 років та переглянути відеоролики за даною темою.

Серед відвідувачів в цей день були і учні четвертого класу зі своєю вчителькою Федунків Русланою Олексіївною, яка привела діточок на екскурсію до бібліотеки.

Діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про події тих часів.

Так як не всі відвідувачі були користувачами бібліотеки, то бібліотекар провела ознайомчу екскурсію з дітками - розповіла правила користування книгозбірнею та поводження з книгою.

Радує те, що всі дітки виявили бажання стати читачами бібліотеки та призналися в любові до читання.

Бібліотекар відділу обслуговування озвучила виставку літератури облаштовану в читальній залі «Небесна сотня – ангели свободи» та продемонструвала відео про героїв, котрі віддали своє життя на Майдані.

Любов Лазоряк підготувала у подарунок для всіх користувачів, які прийшли цього дня до бібліотеки - закладки в книжечки у формі ангеликів – на знак спомину про героїв, які віддали своє життя за наше майбутнє.

В пам’яті українців назавжди залишаться спогади про тих, хто загинув під час Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар