четвер, 6 жовтня 2022 р.

В дитячій бібліотеці провели арт-майстерку "Осіння затія у бібліо-колі"

    Осінь - завжди прекрасна. Хоч розлучатися з літом трохи сумно, але у кожної пори року є своя романтика, головне її розуміти.   

Одного осіннього дня, ми запросили до себе в гості чудових творчих діток з гуртків „Початкове технічне моделювання” та „Виготовлення сувенірів” Центру науково-технічної дитячої та юнацької творчості з їх керівником - Руснак Надією Павлівною.

Розпочалось все із знайомства з бібліотекою, яке провела бібліотекар  відділу обслуговування Любов Лазоряк.

Коли за вікном негода - хочеться загорнутися теплою ковдрою і з горнятком запашного чаю з імбиром і медом насолоджуватися цікавою книгою, яку можна взяти на виставці облаштованій в нашій бібліотеці - «Незламна осінь. Віримо, читаємо!». Тут є книги, на сторінках яких живе сама осінь — холодна і похмура, яскрава і терпка, зі своїми врожаями, дощами, святами, турботами, і звичайно казками!

Далі було найцікавіше - читальна зала, яка перетворилась на арт-майстерку! Площинна аплікація з пластиліну на тему «Осінь» дала змогу проявити фантазію та виготовити цікаві доробки з пластиліну, - це були і корзинки з овочами, грибочки, листочки, квіти та все розмаїття осені.

    І вкотре ми зрозуміли, що наші дітки - це все! Не вистачає слів, щоб передати  емоції, які відчуваєш спостерігаючи, як ті маленькі ручки творять чудеса з паперу та пластиліну. Не відриваючись від роботи, діти розгадували загадки про осінь та відповідали на питання вікторини «Дари осені», а в кінці дружно заспівали «Червону калину». Дивлячись на них - емоції змішались в єдине розуміння - наше майбутнє в маленьких, але сильних долоньках наших дітей!

Відвідавши бібліотеку, дітвора дізналась, що справжні скарби, якими повинна володіти людина – це гарний настрій, позитивні емоції, кмітливість та можливість поповнити себе новими знаннями та друзями.

На завершення - солодкий стіл та спільне фото вже за традицією) Всі присутні отримали позитивні емоції, цікаво і весело провели час. Свої роботи дітки подарували бібліотеці)

 







Немає коментарів:

Дописати коментар