понеділок, 15 листопада 2021 р.

Подорож в країну Добра та Дружби

 

    Що таке "доброта” і „добрі вчинки", як розрізняти "добре” і „погане", як дружити та пробачати – про це, та багато іншого розмірковували нещодавно в бібліотеці.

„Сьогодні ми будемо гратися, веселитися, подорожувати і звичайно ж - ДРУЖИТИ!” - такими словами зустріла дітей дитячого садочка №2 «Смерічка» бібліотекар відділу обслуговування Рахівської бібліотеки-філії для дітей Любов Лазоряк, і всі разом помандрували до містечка доброти і дружби, де дітки ознайомились з яскравими виставками, які облаштували для них в бібліотеці. Бібліотекарі продемонстрували гостям цікаве та повчальне слайд-шоу підготовлене саме для них. Дітки також з цікавістю переглянули  мультфільм  «Квіти дружби». Ще цікавішою стала подорож у казку у формі вікторини «Хто з ким дружить»: вихованці дитячого садочка переглядали кольорові картинки-запитання та давали на них відповіді.

Щоб не забувати про цінність дружби бібліотекар роздала маленьким гостям на згадку про зустріч  квіточки  з „правилами” дружби та „долоньки” дружби.

Понад усе вдячні вихователю Марії Гололобов, яка завжди радо відгукується на наші запрошення та сама організовує подорожі до бібліотеки, де дітки мають можливість погратися, поринути в світ казки та пригод і дізнатися багато цікавого та корисного.

Далі буде!)  


 

Немає коментарів:

Дописати коментар