вівторок, 7 березня 2017 р.

"Дитяче читання"- семінар




   7 березня на базі районної дитячої бібліотеки відбувся семінар для бібліотечних працівників району "Дитяче читання-основа гармонійного розвитку та задоволення освітніх,комунікаційних, соціокультурних потреб особистості". 
    Відкрила семінар директор Рахівської централізованої бібліотечної системи - Галина Василівна Приймак.
  "Дитяча біліотека-соціокультцрний інститут виховання і духовного розвитку особистосі" - тема доповіді завідувачки методико-бібліографічним відділом ЦРБ - Єви Георгівни Дідик .
Співдоповідь"Роль бібліотекаря у вихованні інформаційної культури  та любові до книги користувачів - дітей" - заст. директора по роботі з дітьми Бронтерюк М.В.
    Консультація "Українська  книга як фактор загальнолюдських цінностей у вихованні майбутніх громадян держави" - бібліотекар РДБ - Лазоряк Л.М.
        Консультація "Організація дозвіллєвої діяльності в бібліотеках." - бібліотекар 
Мартиш О.Д.
  "Використання соціальних мереж та блогу для реклами послуг бібліотеки для дітей" розповіла бібліотекар Інтернет-центру центральної районної бібліотеки  - Юришинець Н.В. 
    Завідувачка філією с. Росішка - Бубещук Г.І.  підготувала слайдову презентацію з досвіду роботи бібліотеки "Інновації в роботі сільської бібліотеки по формуванню культури читання дітей".
       Молодий бібліотекар філії с. Богдан Тетяна Вечеренюк яка працює з користувачами-дітьми брала участь у ІУ Зимовій школі  молодих бібліотекарів УБА, яка проходила в лютому місяці поточного року на зимивому курорті Рахівщини урочище Драгобрат, поділилася враженнями від участі у зимовій школі. 

        Методист центральної районної бібліотеки - Зварич Г. М. провела майстер-клас на тему "Тренінги, рольові ігри та практичні заняття для дітей та батьків у бібліотеці".
        Начальник відділу культури Рахівської районної державної адміністрації Шепета Володимир Леонідович привітав берегинь книжкових скарбів з святом весни -   Міжнародним жіночим днем.
          Завершився семінар привітання директора ЦБС  - Г.Приймак та голови профкому бібліотечних працівників - М.Бронтерюк та "солодким столом".
   
               Заступник директора по роботі з дітьми              Марія Бронтерюк

Немає коментарів:

Дописати коментар