понеділок, 9 січня 2023 р.

У бібліотеці провели різдвяну містерію «Від Різдва до Маланки звучать щедрівки та колядки»

 

    Різдво - одне з найбільших свят, яке ми святкуємо незалежно від обставин.

Для мільйонів людей Різдвяні та новорічні свята — це час, який вони проводять у колі сім’ї та друзів. Від хати до хати ідуть колядники, щоб привітати рідних і знайомих, побажати всіляких гараздів.

    От і до нашої бібліотеки завітали гості – колядники і щедрівники, щоб привітати нас з зимовими святами, поколядувати та розписати пряники у вигляді ведмедиків, будиночків і смайликів)

Відкрила захід завідувачка бібліотеки Єва Дідик, яка привітала гостей з Різдвяно-новорічними святами і сказала, що не дивлячись на важкі часи, які переживають зараз всі українці, Різдво – це завжди свято, очікування дива і народження маленького Ісусика.

Бібліотекар читальної зали Олеся Мартиш розповіла діткам про традиції святкування Різдва, коляду та щедрування.

    Всі дітки вивчили до свят колядки та щедрівки. Кожна дитинка виходила до ялинки і колядувала, вітала присутніх з народженням Спасителя.

З особливим нетерпінням діти чекають солодких новорічних подарунків. Саме тому, Любов Лазоряк провела майстер-клас з декорування різдвяного печива “Солодке  Різдво”. Дітки з радістю розмальовували розтопленим чорним та білим шоколадом, солодкою кольоровою мастикою та харчовими олівцями  пряники і печиво.

А ще, бібліотекарі підготували цукерки, які дітки загортали в кольорові новорічні обгортки та залишали в них написані власноруч побажання, якими потім обмінювались один з одним створюючи атмосферу свята)

    Вже за доброю традицією, кожна дитинка отримала солодкий подаруночок - цього разу, завдячуючи батькам нашого користувача Сашка Томашука, які подбали про це!

Христос ся рождає! Славімо його! 


















Немає коментарів:

Дописати коментар