середу, 3 травня 2017 р.

Книгоманія-2017





     Щорічно форум видавців м. Львів проводить Всеукраїнський конкурс Книгоманія. Участь у конкурсі беруть ті. хто любить читати. Я вперше взяв участь у цьому конкурсі в своїй біблотеці селища Великий Бичків, серед десять учасників став переможцем першого етапу. Бібліотекар Марія Миколаївна Попович допомагала мені готуватися до районного  етапу конкурсу. Умовою було як найбільше прочитати книг які потрібно записувати в читацький щоденник. 31 березня відбувся другий районний етап Книгоманії. Всі учасники розповідали про книги які  записані в щоденнику читача. Найбільше мені сподобалася книга Емми Андрієвської "Казка про двох пальції", додатковий бал отримав за вірш Петра Скунця "Наша киця". Марія Володимирівна  провеле для нас вікторину-тест  на кмітливість про дитячих  героїв книг і казок. Всім переможцям вручено дипломи "Супер читач сільської бібліотеки". Переможцями районного етапу стали  читачі біліотек-філій Великий Бичків і  Ділове.
      27 квітня в обласній дитячій бібліотеці м.Ужгород відбулося нагородження "Супер читачів району" в якому  взяв участь. В бібліотеці нас розділили на дві групи 6 і 7 класи. Нам усім потрібно було розповісти  свій улюблений твір на який кожному учаснику надавалося 5 хвилин на виступ. Я розповідав про Майстра Нехай, автор Василь Шкіря. До нас звернулася з словами подяки головний спеціаліст управління культури - Дурунда оксана Степанівна - голова журі яка подякувала бібліотекарям за залучення до читання дітей. Член журі - дитяча письменниця Лідія Петрівна Повх оголосила переможців-читачів обласного етапу, ними стали читачки Мукачівської РДБ і м. Іршава. Вони будуть представляти олбасть на форумі видавців у м. Львів.
       Всі інші  учасники отримали дипломи "Супер читач району" і книги в подарунок Лесі  Жеграй "Таємниці зеленого дивосвіту" і Галини Малик "Неймовірні історії".

  





Учасник обласного етапу конкурсу Книгоманія 2017 і переможець районного етапу учень 6 класу В, Бичківської ЗОШ, користувач селищної бібліотеки:  Роман Федорів

Немає коментарів:

Дописати коментар